Logo Hink-Stap-Sprong
Foto
BlokjeDe praktijk
Lijn

Sanne

Hink-Stap-Sprong is in 2005 opgestart door Sanne Berkhout - de Jager.
Sanne is afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds die tijd is ze als ergotherapeut werkzaam geweest op veel verschillende werkplekken zoals: met als specialisatie kinderen van zeer diverse leeftijden, handicaps, stoornissen en ontwikkelingsniveau.Aylin

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Aylin, ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn partner en dochters in Alblasserdam. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam.
Mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Gedurende mijn opleiding en en voorgaande ervaringen nam deze passie steeds meer toe. Het werken met kinderen geeft mij veel energie. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het zien van de ontwikkeling. Ik inspireer en motiveer kinderen graag om het maximale resultaat te behalen.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om tijd met mijn gezin, familie en vrienden door te brengen. Daarnaast ben ik dol op reizen.
Hink-Stap-Sprong hecht veel waarde aan samenwerking met andere disciplines. Indien het kind meerdere behandelaars heeft, zal er (in overleg met u) contact op worden genomen met school en andere behandelaars. Het is ook mogelijk dat ik zal voorstellen om eens samen met een fysiotherapeut of logopedist naar uw kind te kijken om optimaal resultaat te bereiken.

Hink-Stap-Sprong is aangesloten bij:
  Hink-Stap-Sprong   |   Burg. de Bru├»nelaan 140-4   |   3331 AJ  Zwijndrecht   |   06-20919467   |   info@hink-stap-sprong.com